Aprèn a programar
en 11 setmanes
i troba feina

 

Descobreix els nostres cursos

T'oferim cursos de programació on aprendre desenvolupament web i aplicacions mòbils.

T'ensenyem Git + HTML + CSS + Unit Testing + Javascript + ReactJS + NodeJS + MongoDB per a aconseguir una feina.

Escull en quina ciutat vols convertir-te en developer

A Skylab no només t'ensenyem programació, et fem developer

100%
Formació presencial

90
troben feina
com a programadors

23.047 €
mitjana del primer sou
dels nostres estudiants

Els nostres més de 300 estudiants treballen ara com a programadors/es web a les principals empreses tecnològiques

Qui som

SKYLAB és una coding school iniciativa de David Monreal, un professional amb 20 anys d'experiència al sector online que ha treballat durant 12 anys a InfoJobs en responsabilitats de desenvolupament de negoci. Compta amb el recolzament d'un Consell Rector format per professionals que han treballat durant més de 25 anys en el sector que asseguren que els nostres cursos intensius de programació informàtica s'adequen a les necessitats metodològiques i tecnològiques del mercat.

Coneix-nos

Intensitat i especialització
Aprèn en només 11 setmanes 100% presencials tot el necessari per especialitzar-te en Javascript i començar la teva carrera com a desenvolupador web.

Professors amb experiència
Tots els nostres professors són developers que han treballat en importants empreses tecnològiques i compten amb una gran experiència en formació.

Enfocat al mercat laboral
La nostra metodologia t'inculca a pensar com un desenvolupador web i t'ensenya de manera pràctica conceptes d'enginyeria de software.

Testimonis d'alumnes de Skylab

"En poques setmanes al bootcamp vaig aprendre 4 vegades més que tot el que vaig veure al cicle superior."

Llegir més

Ezequiel Gómez Cucchiararo

Alumne de la 3ª promoció

Ara treballant a:
Software Engineer
Softonic

"Vaig aconseguir feina una setmana abans d'acabar el bootcamp, encara que el procés per trobar feina és una mica difícil al principi, al final vaig poder triar entre un parell d'ofertes de treball."

Llegir més

Dani Muñoz

Alumne de la 2ª promoció

Ara treballant a:
Full Stack Developer
Schibsted

"Vaig entrar amb moltes ganes i amb l’esperança de trobar alguna cosa que m’omplís i em divertís, però per res m’esperava trobar alguna cosa que m’agradés tant com per a dedicar-hi totes les hores del dia laboral i disfrutar-les!"

Llegir més

Maryam Malek

Alumne de la 11ª promoció

Ara treballant a:
Full Stack Developer
Seat:Code

COMUNITAT

Ser un Skylab Coder significa poder estar en contacte amb antics alumnes que treballen a les empreses més punteres de la ciutat. Dos terços dels alumnes que van trobar feina com a desenvolupadors web al 2020 ho van fer gràcies a la xarxa de contactes d'Skylab Coders i els seus antics alumnes. 

El sector online a Barcelona és vibrant i creixent. Algunes de les principals empreses online de Barcelona incorporen als nostres estudiants: eDreams Odigeo, SEAT:CODE, Schibsted (Fotocasa o Coches.net), Accenture Digital, Atrápalo.com, Marfeel o Social Point. És un orgull per a Skylab Coders poder preparar a programadors al nivell d'aquestes Companyies.

Saber-ne més

Articles